İzmir Halı Yıkama - izmir halı yıkama , izmir halı temizleme , izmir halı temizliği

İzmir Halı Yıkama

İzmir Halı Yıkama sezonu açıldı ve insanlar bahar ayının gelmesi ile birlikte bütün kış evde kullandıkları halıları yıkamak için firma aramaya başladılar. izmir halı temizleme hizmeti veren yüzlerce firma olmasına rağmen hem halıları daha kaliteli temizleyen hemde halı yıkama fiyatları uygun olan firma bulmak oldukça zor ancak biz 1988 yılından bu yana Halı yıkama sektöründe hizmet veriyoruz halı ve koltuk yıkama sektöründe en eskilerden olan firmamız halı ve koltuklarınızı en profesyonel şekilde yıkıyoruz.

Halı yıkama sektörüne ilk başladığımızda halılar müşteriden alındıktan sonra fabrikaya getirilir her bir halıya özel bir etiket numarası basılırdı ve halılar o zamanlar yerde fırça sistemi ile artezyen su ile temizlenirdi ancak günümüzde artık teknolojinin gelişmesi ile birlikte özel bant makineler çıktı şimdi sizlerde alınan halılar özel bantlı halı yıkama makineleri ile yıkanıyor.

Halı Yıkama Aşamaları

Öncelikle bizleri arayarak randevu alıyorsunuz ve belirlenen saatte ekibimiz evinize gelerek halılarınızı teslim alarak her bir halıya özel bir numara etiketler ve fabrikaya halılarınız getirilir.

Halılarınız fabrikamızda önce dikkatlice kontrolden geçer halının durumu yırtık olup olmaması deforme olup olmadığı analiz edilir çünkü her halı kontrol edilmeden makineye verilmez halının yırtılma yada deformasyonu söz konusu olabilir.

Halı yıkama ya uygun görüldüğü zaman cinsine göre halı temizleme şampuanı belirlenir ve otomatik halı yıkama makinesine gönderilir.

halı yıkama makinesi

Halı yıkama makinesinde özenle yıkanan halınız daha sonra bol su ile durulanır ve halı üzerinde bulunan kıllar tüyler ve zararlı bütün aparatlar temizlenir.

Özel halı yıkama makinesi ile temizlenen halılar halı sıkma makinesine gönderilir ve halının bütün suyu sıkılır ve ardından kuruması için seren adı verilen demirlere serilirler.

Güzelce hava alan ve kuruyan halılar poşetleme kısmına gelir ve orada parfümlenerek teslimata hazır hale gelirler.

Halı Poşetleme Aşamaları

Poşetleme işlemi biten halı müşteri aranarak teslim günü belirlenir ve adresine gönderilir.Halı yıkama işini uzun yıllardır yapmaktayız yeni bir firma değiliz binlerce müşteriye hizmet verdik ve vermeye devam ediyoruz.

Bizim için önemli olan sektörde kalıcı olabilmektir buda müşterileri memnun etmekten geçiyor.Uygun fiyat politikamız ile izmir ucuz halı yıkama hizmetide yine bize aittir. Zaman zaman kampanyalar yaparak halı yıkama ve koltuk yıkama fiyatlarında sizlere indirim yapmaktayız.

Halı yıkama ve koltuk yıkama siparişlerinizi iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak randevu alınız. İzmir'de balçova halı yıkama , narlıdere halı yıkama , güzelbahçe halı yıkama , üçkuyular halı yıkama ve izmir geneline servis imkanımız bulunur.
Comments


EmoticonEmoticon